Skivstångsträning med Sadia

Dagens inlägg handlar är en video som jag har klippt ihop från ett instruktionstillfälle med min kära väninna Sadia som ville börja lyfta lite stång. Så, vi tog oss ner till gymet och spenderade lite trevlig tid ihop där jag fick äran att instruera henne. Eller med andra ord: Bossa runt med henne… 😉

Sadia ville lära sig om grundträning med skivstång, så efter 10 min uppvärmning får hon värma upp ytterligare några minuter med lätt skivstång. Vi går igenom 4 övningar som uppvärmning, men endast 3 är med på videon. Därefter är fokus på att hon ska greppa tekniken i knäböj och marklyft, och förstå vad hon är ute efter så hon kan nöta tekniken själva. Denna video kanske hjälper henne med feedback också framöver.

Videon hittar du på min youtube kanal här!

Det roligaste att se är att på 1,5 timme hinner hon lära sig tillräckligt för att träna själv på ett säkert sätt, vilket är det allra viktigaste.

Må gott!

Shirin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: