Helkroppsträning

Efter mitt inlägg om träningsvärk frågade en vän mig vad ett helkroppsprogram är för mig. Så jag filmade ett antal övningar som exempel på vad jag sätter ihop.

För att jag ska vara disciplinerad och ge min kropp det den behöver så måste träningen för mig vara utmanande, rolig och lekfull. Utmanande på så sätt att det är komplexa rörelser som jag vill försöka göra så perfekt som möjligt. Jag vill kunna slappna av och prova annorlunda rörelser/gymnastiska övningar som inte är på blodigt allvar och då blir träningen även rolig och lekfull.

Här hittar du själva helkroppsprogrammet och i denna video hittar du rörlighetsövningarna jag gör för att hålla ryggen pigg och glad. En välmående rygg är ett måste för att resten av kroppen ska fungera!

Må gott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: